S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 702 11 Aralık 2020 #1 Merhaba Arkadaşlar, HyperX PulseFire FPS Pro fareyi amazon.com.tr üzerinden 368 TL güncel fiyatı ile indirim kuponu da kullanarak 338 TL'ye aldım. Fiyatı uygun geldi ama piyasaya göre almakla iyi mi yaptım sizlere sormak istedim. Son düzenleme: 11 Aralık 2020
Merhaba Arkadaşlar, HyperX PulseFire FPS Pro fareyi amazon.com.tr üzerinden 368 TL güncel fiyatı ile indirim kuponu da kullanarak 338 TL'ye aldım. Fiyatı uygun geldi ama piyasaya göre almakla iyi mi yaptım sizlere sormak istedim.
Reichkanzler Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 210 Yer Antalya 11 Aralık 2020 #2 Aldığınız fiyat gayet uygun, güle güle kullanın.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 702 11 Aralık 2020 #3 Reichkanzler dedi: Aldığınız fiyat gayet uygun, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağolun. Aklımda g402 de vardı ama kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz var mı yoksa siparişe hiç dokunmayıyım gelsin mi?
Reichkanzler dedi: Aldığınız fiyat gayet uygun, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağolun. Aklımda g402 de vardı ama kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz var mı yoksa siparişe hiç dokunmayıyım gelsin mi?
Reichkanzler Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 210 Yer Antalya 11 Aralık 2020 #4 Syhonial dedi: Teşekkürler sağolun. Aklımda g402 de vardı ama kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz var mı yoksa siparişe hiç dokunmayıyım gelsin mi? Genişletmek için tıkla... Bence PulseFire FPS Pro için gün saymaya devam edin
Syhonial dedi: Teşekkürler sağolun. Aklımda g402 de vardı ama kararsız kaldım. Sizin bir tavsiyeniz var mı yoksa siparişe hiç dokunmayıyım gelsin mi? Genişletmek için tıkla... Bence PulseFire FPS Pro için gün saymaya devam edin
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 702 11 Aralık 2020 #5 Reichkanzler dedi: Bence PulseFire FPS Pro için gün saymaya devam edin Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim
Reichkanzler dedi: Bence PulseFire FPS Pro için gün saymaya devam edin Genişletmek için tıkla... Pekala teşekkür ederim