ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 30 Mart 2025 #11 xByMurat dedi: Hocam sağ olun Xbox kolumu alsam yoksa bunumu alsam diye düşünüyorum şimdi sence hangisi önemli laptop kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Pc’ye xbox kolu kötü tercih.
xByMurat dedi: Hocam sağ olun Xbox kolumu alsam yoksa bunumu alsam diye düşünüyorum şimdi sence hangisi önemli laptop kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Pc’ye xbox kolu kötü tercih.
xByMurat Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #12 ahmttunc dedi: Pc’ye xbox kolu kötü tercih. Genişletmek için tıkla... başka hangi kol varki
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 30 Mart 2025 #13 xByMurat dedi: başka hangi kol varki Genişletmek için tıkla... Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim.
xByMurat dedi: başka hangi kol varki Genişletmek için tıkla... Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim.
Kyzler Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 508 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #14 xByMurat dedi: Hocam sağ olun Xbox kolumu alsam yoksa bunumu alsam diye düşünüyorum şimdi sence hangisi önemli laptop kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hem mouse'a hem xbox koluna sahibim. Mouse kesinlikle daha önemli xbox kolu ile sadece fc24 oynuyorum şuanlık onun harici %80 mouse ile oynuyorum oyunları.Sizinde oynadığınız oyunlar mouse ağırlıklıysa önce mouse alın.
xByMurat dedi: Hocam sağ olun Xbox kolumu alsam yoksa bunumu alsam diye düşünüyorum şimdi sence hangisi önemli laptop kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hem mouse'a hem xbox koluna sahibim. Mouse kesinlikle daha önemli xbox kolu ile sadece fc24 oynuyorum şuanlık onun harici %80 mouse ile oynuyorum oyunları.Sizinde oynadığınız oyunlar mouse ağırlıklıysa önce mouse alın.
xByMurat Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #15 ahmttunc dedi: Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim. Genişletmek için tıkla... Xbox kolu 3000 TL o fiyattan fazlasını veremem açıkçası. ahmttunc dedi: Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim. Genişletmek için tıkla... hangi kolu önerirsiniz? Son düzenleme: 1 Nisan 2025
ahmttunc dedi: Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim. Genişletmek için tıkla... Xbox kolu 3000 TL o fiyattan fazlasını veremem açıkçası. ahmttunc dedi: Bir sürü kol var, bütçeni belirtirsen önereyim. Genişletmek için tıkla... hangi kolu önerirsiniz?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 1 Nisan 2025 #16 xByMurat dedi: Xbox kolu 3000 TL o fiyattan fazlasını veremem açıkçası. hangi kolu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir cyclone 2 amazonda 2900 tl civarında.
xByMurat dedi: Xbox kolu 3000 TL o fiyattan fazlasını veremem açıkçası. hangi kolu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gamesir cyclone 2 amazonda 2900 tl civarında.