Sekiz yıldır G300s kullanıyorum. Sol tuşu bozuldu, tamir ettim yine bozuldu. Yeni fare için çok para verme taraftarı değilim. Fingertip Grip tutuş şeklim var. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Mesela G203 tutuş olarak bana çok rahat geliyor ama kronik sorunlu dedikleri için almaktan vazgeçtim. Tavsiye ettiğiniz var mı?
Sekiz yıldır G300s kullanıyorum. Sol tuşu bozuldu, tamir ettim yine bozuldu. Yeni fare için çok para verme taraftarı değilim. Fingertip grip tutuş şeklim var. Kablolu veya kablosuz fark etmez. Mesela G203 tutuş olarak bana çok rahat geliyor ama kronik sorunlu dedikleri için almaktan vazgeçtim. Tavsiye ettiğiniz var mı?
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 SE+ Marka VXE Model R1 SE+ Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz / Bluetooth 5.4 Boyutlar 120,6* 64* 37,8mm Ağırlık 55g ± 3g (Alıcının ağırlığı hariç) Hz 125-2000Hz (2000Hz için alıcı ayrı satılır) Sensör PixArt PAW3395 SE Switch HUANO Blue Glow V2 Pil 500mAh (70 saate...
ulugames.com.tr
Bu iki farede HyperX'den iyidir. Furylevel Z1 alırken sepete grip tapede ekleyin bedavaya geliyordu en son.