HyperX PulseFire Haste 2 kablolu mouse alınır mı?

Hüsooo_33

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bu fareyi düşünüyorum almak için kullanan var mı nasıl özellikleri iyi geldi bana?
50G.
650IPS.
8000Hz.

Bundan bahsediyorsunuz sanırım, fiyatına göre baya güzel gibi. Alternatif olarak M800 Ultra'da tercih edilebilir ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Bu arada Haste 2'nin kablolu olanı neden hiç forumda neden hiç önerilmemiş ilginç, sanırım M800 Ultra ile arasındaki en büyük fark Haste 2'nin 8000Hz olması (Sensörler aynı.) bu da Haste 2'yi biraz daha iyi yapıyor ama kablo dezavantajı var ancak onun haricinde kronik sorunu filan varmı bilmiyorum bunun hakkında forumda pek yorum bulamadım. Sonuç olarak Haste 2'nin kablolu olanı 1500-1600 TL bandında kabloyu dert etmeyenler için alınabilir gibi duruyor tabii kronik sorunu yoksa.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim. Sensörü iyimi kötü mü bilmiyorum kronik sorunları var mıdır onu da bilmiyorum ama genelde kullanıcılar g IPS Hz çok dikkat etmeden mouse seçiyorlar bir de sensör kagıt üzerinde iyi olup kötüde olabilir hiç kullanıcı yok galiba

HyperX Pulsefire Haste 2 (Black) Mouse https://amzn.eu/d/0fgvhab4
Siyah olanın fiyatı baya iyi hocam, PixArt PAW3395 sensörü var gayet iyi.

hocam haste 2 aldıysanız eğer mousetan memnun musunuz tekerlegi bozuluyor diyorlar

Aldım çok memnunum çok hafif kullanım iyi biraz terletme yapıyor ama yapışkanlaeı var içinde çıkıyor tırtıklı onları yapıştırında kesiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…