HyperX PulseFire Haste 2 mi Furylevel Z1 mi alınmalı?

Reis o kadar bütçem yok ya bütçem sınırsız olsa ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition alırım zaten gözü kapalı.

Şuan M800 Ultra ve Dareu A950 Pro arasında seçim yapmam gerekiyor.

Reis o kadar bütçem yok ya bütçem sınırsız olsa ASUS ROG harpe ace Aim Lab Edition alırım zaten gözü kapalı.

Şu an M800 Ultra ve dareu A950 Pro arasında seçim yapmam gerekiyor.

Hocam bende senle aynı karar aşamasındayım ya M800 Ultra alacağım ya da dareu A950 Pro ama karar veremedim yarın alacağım büyük ihtimalle ikisinden birini. Şu an bana göre M800 Ultra bir tik daha mantıklı gibi hem mcu'su 1 üst model A950 Pro'ya gör hem de bir tık daha büyük 19x9 elim var büyük olması işime yarar. Palm grip tutuyorum zaten genelde ama eğer dareu A950 Pro daha mantıklıysa claw gripte tutabilirim.

Palm tutuşun varsa.
Allah aşkına şu modeli atarken bi düşünelim 5 günü kaldı diye.Bi de geri ödemesi var diye yazalım.
Reis o kadar bütçem yok ya bütçem sınırsız olsa ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition alırım zaten gözü kapalı.

Şuan M800 Ultra ve Dareu A950 Pro arasında seçim yapmam gerekiyor.
Sizde 2.linke tıklamadan niye direk mouseun fiyatını 2850 algılıyorsunuz?Bütçenize uygun olmayan ürün niye önerelim?

Ayrıca el boyutun ve tutuş şeklini vermeden aldığın öneriler patlakdır.

Hocam bende senle aynı karar aşamasındayım ya M800 Ultra alacağım ya da dareu A950 Pro ama karar veremedim yarın alacağım büyük ihtimalle ikisinden birini. Şu an bana göre M800 Ultra bir tik daha mantıklı gibi hem Mcu'su 1 üst model A950 Pro'ya gör hem de bir tık daha büyük 19x9 elim var büyük olması işime yarar. Palm grip tutuyorum zaten genelde ama eğer dareu A950 Pro daha mantıklıysa claw gripte tutabilirim.

En mantıklısı Gladius 3 aımpoınt.

Allah aşkına şu modeli atarken bi düşünelim 5 günü kaldı diye.Bi de geri ödemesi var diye yazalım.

Sizde 2.linke tıklamadan niye direk mouseun fiyatını 2850 algılıyorsunuz?Bütçenize uygun olmayan ürün niye önerelim?

Ayrıca el boyutun ve tutuş şeklini vermeden aldığın öneriler patlakdır.

En mantıklısı Gladius 3 aımpoınt.
Usta adam palm tutuşun varsa diyip link atmış bende normal olarak fiyatta kampanya vesaire görmediğim ve mesajdan yeterli bilgi almadığım için es geçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı