Hocam bende senle aynı karar aşamasındayım ya M800 Ultra alacağım ya da dareu A950 Pro ama karar veremedim yarın alacağım büyük ihtimalle ikisinden birini. Şu an bana göre M800 Ultra bir tik daha mantıklı gibi hem mcu'su 1 üst model A950 Pro'ya gör hem de bir tık daha büyük 19x9 elim var büyük olması işime yarar. Palm grip tutuyorum zaten genelde ama eğer dareu A950 Pro daha mantıklıysa claw gripte tutabilirim.
Hocam bende senle aynı karar aşamasındayım ya M800 Ultra alacağım ya da dareu A950 Pro ama karar veremedim yarın alacağım büyük ihtimalle ikisinden birini. Şu an bana göre M800 Ultra bir tik daha mantıklı gibi hem Mcu'su 1 üst model A950 Pro'ya gör hem de bir tık daha büyük 19x9 elim var büyük olması işime yarar. Palm grip tutuyorum zaten genelde ama eğer dareu A950 Pro daha mantıklıysa claw gripte tutabilirim.
Usta adam palm tutuşun varsa diyip link atmış bende normal olarak fiyatta kampanya vesaire görmediğim ve mesajdan yeterli bilgi almadığım için es geçtim.
Usta adam palm tutuşun varsa deyip link atmış bende normal olarak fiyatta kampanya vesaire görmediğim ve mesajdan yeterli bilgi almadığım için es geçtim.