HyperX PulseFire Haste 2 mi Furylevel Z1 mi alınmalı?

Çıkabilirsen Gladius 3 aımpoınt, çıkamazsan HyperX RAID.
Peki şöyle bi sorum var, örneğin Dareu A950 Pro 50 Gram 3395 sensörü var aynı fiyat bandında Haste 2 aynı sensörü kullanıyor neden kablosuz aynı fiyattayken gidip kablolu almalıyım yada almalı mıyım?

Aynı sensör demişim pardon HyperX 26k kullanıyor ama eşdeğer sensörler tamamen baktığımızda.

A950 Pro ile M800 Ultra arasında kaldıysan M800 Ultra seç.

A950 Pro ile M800 Ultra arasında kaldıysan M800 Ultra seç.
Hayır hayır kabloluda olsa bana çok sorun yaratmaz mevzu şu, aynı fiyattaki kablolu mouse ve kablosuz mouse arasındaki fark ne aynı sensörü kullanıyorlar biri kablolu biri kablosuz. Bana artısı ne olur yani.

Hayır hayır kabloluda olsa bana çok sorun yaratmaz mevzu şu, aynı fiyattaki kablolu mouse ve kablosuz mouse arasındaki fark ne aynı sensörü kullanıyorlar biri kablolu biri kablosuz. Bana artısı ne olur yani.

Kablosuz daha iyi bir tercih olur. M800 Ultra tercih edebilirsiniz. Rahatlık açısından daha mantıklı olur. Tutuş şeklinizde önemli.

Haste 2 kronik.

İlla kablolu olacaksa RAID al.

Haste 2 kronik.

İlla kablolu olacaksa RAID al.
Şöyle en baştan bir soru sorucam çünkü çok fazla kafam karıştı. Genelde Palm ara sıra Clawa kayan bi tutuşum var. Elim 18cm. Kablosuz bir mouse istiyorum çünkü düşük sens oyuncusuyum ve büyük bir mousepadde çok fazla hızlı haraket yapmam gerekiyor kablo bunu çoğu zaman engelliyor. Şarj sıkıntım yok her gün şarja takabilirim batarya konusunda zayıf diğer konularda iyi bir mouse olsada olur. Düşük sensivityde oynadığım için flick haraketlerinde daha uzun mesafeli hızlı haraketler yapmam gerekiyor ve şuan kullandığım mouse (Corsair Sabre Pro) bu haraketlerde beni kanser ediyor takılmalar hatsafhada. 1700TLye kadar bütçem var. Şuanki kullandığım mouseun sağ clicki kırık olduğu için bi an öncede mousea ihtiyacım var yani yurtdışı olmasa çok tatlı olur yurtdışı olursada sağlık olsun. Bana bir öneride bulunabilir misiniz?

Bütçe az daha çıkarsa gladıus 3 aımpoınt ama çıkmazsa m800 ultra.

M800 Ultra önermiyorum, şu an kullandığın fareden alçak.

Bütçeyi biraz aşıp 1900 - 2000e çıkabilirim tahminimce.
Şöyle söyleyeyim mouseun boyutu yükseklik konusunda farketmez benim için elim alışır sorun etmem, el oturması dışında mouseun kendi kronik bir sorunu falan var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…