HyperX PulseFire Haste alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, çok konu açtım Logitech ile ilgili ama aşırı pahalanmış ve alternatifler arıyorum. Claw ve palm tutuyorum ve CS:GO oynuyorum. Sizce bu fare alınır mı? Bir de Glorious Model O mu bu mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20210528_200030.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG_20210528_200020.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 202
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeter artık.
V2'de kalın, hiç bir fareyi beğenmiyorsunuz.

Ben sıkıldım 83 gramdaki mouse artık hafif istiyorum artık çok gelip burada kızmak yerine soru cevaplarsanız daha iyi olur burası çünkü forum.
20'den fazla ekipman önerisi için konu var, hepsinde ben, hocalarım detaylı bilgiler verdik, eğer hala fare istiyorsan Xm1R öneririm, lütfen bu son olsun.

SteelSeries Prime ve bu arasındayım hangisini alacağım şübeli belki de Glorious Model O alırım sizce elime nasıl gelir?
Artık açılan konulardan bilmem lazım, Model O, Xm1R al geç, biraz daha konu açmanı kimse istemez.

SteelSeries Prime ve bu arasındayım hangisini alacağım şübeli belki de Glorious Model O alırım sizce elime nasıl gelir?
Dostum prime için birsey söyleyemem hic deneme şansım olmadı. Zaten yeni çıktı ve fiyatı çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…