HyperX PulseFire Haste bağlantı kopma sorunu

KaanU

Hectopat
HyperX PulseFire Haste faremin bağlantısı kopuyor. Farem, nbağlantısı kopup genellikle 1 saniye içerisinde geri geliyor fakat arada tamamen bağlantı kesiliyor, farenin ışıkları falan komple gidiyor fakat bu durum oyun oynarken olduğunda ciddi sıkıntı çıkarıyor çünkü bağlantı git gel yaptığı zaman ekranda fare imleci çıkıyor. Bu durumu oyun içerisindeyken ESC tuşuna basıp oyun arayüzüne giriyorum ve fare bir defa tak çıkar yapıyorum ki imleç kaybolsun, daha sonra oyuna dönüyorum. Bazen hem fare hem klavye aynı anda git gel yapıyor veya komple gidiyor. Normalde dediğim gibi düzelmesi için tak çıkar yapıyorum fakat birkaç defa tak çıkar yapsam da aynı USB girişinde çalışmadığı için çıkarıp başka USB girişine takmam gerekti, o zaman çalıştı. Çözüm aradığımda düzgün bir çözüm bulamadım. Anakarttan kaynaklanabileceğini düşündüğüm için BIOS güncellemesi yaptım 1 gün boyunca aynı sorunu yaşamadım. 2. gün 1 defa bu sorunu yaşadım. BIOS güncellemesi yapmadan önce gün içerisinde sık sık oluyordu bu sorun, güncellemeden sonra azaldı yani günde birkaç defa falan ve sorunun yaşanma aralığı da azaldı. Bir kere kopup geldiği zaman 15dk içerisinde üst üste 4-5 defa gidip geliyordu şimdi rastgele bir zamanda 1 veya 2 defa, 3-5 dk aralıkla gidip geliyor, sonra saatlerce bir daha olmuyor. Bu arada oyuna girdiğim zaman daha fazla yaşıyorum bu sorunu günlük kullanımda nadiren oluyor zaten olduğu zaman da sorun çıkarmıyor benim için sorun oyunda imlecin ekranın ortasında çıkıp ekranı kapatması. Birkaç sefer komple ekranım falan garip bir şey oldu fare klavye bağlantısı aynı anda gidip geldi NVIDIA Denetim Masası, Crosshair X, Rust aynı anda açıkken Rust pencereli moda geçti Alt+Tab ile düzeltmek için geçiş yapmaya çalışsamda düzelmedi komple her şeyi kapatmam gerekti. (anakart B450M K2, klavye Rampage KB-R66) fare driveri yüklü ve güncel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı