HyperX PulseFire Haste middle Click tam basmıyor

Bütçe
1000 TL civarı

403362

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben 2 defa model o aldım ve ikisinde de sol Click sorunu yaşadım. Bu sefer haste aldım ve middle Click tam basmıyor üstelik mediamarktan aldım ve griptapeleri yapıştırdım. Ben ne yapacağım? İlk aldığımda galiba böyle bir sorun yoktu. Şu an ise middle cliğe biraz baskı uygulamam gerekiyor yani biraz bastırmam gerekiyor.

Hocam bu bir sorun değil gibi. Haste'in scrollu tıklamak için biraz güç gerektiriyor yani çoğu incelemede bunu söylüyorlar ve Mediamarkt iade politikası da pek iyi değil özellikle dediğiniz gibi gripleri yapıştırdığınız için de sorun çıkaracaklardır. THH ile uğraşırsanız iade olur ama sizi çok rahatsız ediyorsa satıp başka mouse yönelmeniz daha iyi olacaktır aklıma başka çözüm gelmedi.

Hocam bu bir sorun değil gibi. Haste'in scrollu tıklamak için biraz güç gerektiriyor yani çoğu incelemede bunu söylüyorlar ve MediaMarkt iade politikası da pek iyi değil özellikle dediğiniz gibi gripleri yapıştırdığınız için de sorun çıkaracaklardır. THH ile uğraşırsanız iade olur ama sizi çok rahatsız ediyorsa satıp başka mouse yönelmeniz daha iyi olacaktır aklıma başka çözüm gelmedi.

Ha tamam ben bozmadıysam ve normalde böyleyse sorun yok.

Ha tamam ben bozmadıysam ve normalde böyleyse sorun yok.
Kronik sorun mu özellik mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben 2 defa model o aldım ve ikisinde de sol Click sorunu yaşadım. Bu sefer haste aldım ve middle Click tam basmıyor üstelik mediamarktan aldım ve griptapeleri yapıştırdım. Ben ne yapacağım? İlk aldığımda galiba böyle bir sorun yoktu. Şu an ise middle cliğe biraz baskı uygulamam gerekiyor yani biraz bastırmam gerekiyor.

Hocam aynı sorunu şimdi yaşıyorum. Bozulduğunu düşündüm ama sert basınca bastı. Sizde durum şu an nasıl? Garantiye vermeli miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı