Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #1 Sağ tıka basıyorum, algılamıyor. Çıkarıp taktım, olmuyor. Fareyi daha dün aldım. Ne yapabilirim?
Çözüm Ardablm 1 Ocak 2022 Pemain dedi: Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Pemain dedi: Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Pemain Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 354 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2022 #2 Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem.
KS KS Ardablm Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.422 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2022 #3 Pemain dedi: Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Pemain dedi: Aynı şekilde kutulayıp iade değişim veya servise verebilirsiniz. Daha dün aldığınız için temizleme vb işlemleri yapmanızı, uğraşmanızı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
K Kazım Taha Aldanmaz Zeptopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 Ardablm dedi: Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim de yan fare düğmesi çalışmıyor 3 gün önce aldım bir kere daha oldu 1-2 saat sonra geçti şimdi tekrar çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
Ardablm dedi: Sorunu buldum. Farenin yazılımından dolaylıymış. Yine de yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim de yan fare düğmesi çalışmıyor 3 gün önce aldım bir kere daha oldu 1-2 saat sonra geçti şimdi tekrar çalışmıyor. Ne yapmam lazım?
C cglr Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 Kazım Taha Aldanmaz dedi: Benim de yan fare düğmesi çalışmıyor 3 gün önce aldım bir kere daha oldu 1-2 saat sonra geçti şimdi tekrar çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nerden aldın ? Artı 0 Eksi
Kazım Taha Aldanmaz dedi: Benim de yan fare düğmesi çalışmıyor 3 gün önce aldım bir kere daha oldu 1-2 saat sonra geçti şimdi tekrar çalışmıyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Nerden aldın ?