Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 10 Haziran 2022 #11 Rafi Hızlı dedi: Mousepad'in en sağ alt ve en sol alt köşesine gelecek kadar fareyi çekin sonrasında kabloyu bantlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mousepad'in kaç parmak yukarısında bantladınız siz?
Rafi Hızlı dedi: Mousepad'in en sağ alt ve en sol alt köşesine gelecek kadar fareyi çekin sonrasında kabloyu bantlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mousepad'in kaç parmak yukarısında bantladınız siz?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 10 Haziran 2022 #12 Bir de Haste hafif bir fare. G304 onun yanında tuğla. Alışamayabilirsiniz.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 10 Haziran 2022 #13 Gapirkont dedi: Hocam mousepad'in kaç parmak yukarısında bantladınız siz? Genişletmek için tıkla... Masanın sonunda bantladım. Bantlı olan yerden sonra kablolar aşağı sarkıyor öyle anlatayım.
Gapirkont dedi: Hocam mousepad'in kaç parmak yukarısında bantladınız siz? Genişletmek için tıkla... Masanın sonunda bantladım. Bantlı olan yerden sonra kablolar aşağı sarkıyor öyle anlatayım.
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.983 Çözümler 8 10 Haziran 2022 #14 Rafi Hızlı dedi: Masanın sonunda bantladım. Bantlı olan yerden sonra kablolar aşağı sarkıyor öyle anlatayım. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır, ben de o şekilde yapacağım teşekkür ederim.
Rafi Hızlı dedi: Masanın sonunda bantladım. Bantlı olan yerden sonra kablolar aşağı sarkıyor öyle anlatayım. Genişletmek için tıkla... Anladım tamamdır, ben de o şekilde yapacağım teşekkür ederim.