HyperX PulseFire Haste sistem yeni açıldığında takılıyor

İlyas KOYUN

Femtopat
Neden açık kullanıyorsunuz ki mouse programa ihtiyaç duymuyor ayarlarını yapıp kaydediyorsunuz bitti. Arka planda olması çalışması için gerekli değil.

Ben PulseFire Raid modeli var o takılmalar bende oluyordu. Yazılımı arka planda kapatınca düzeldiğini fark ettim. Normalde açık kullanmıyordum zaten. Sadece açık unutmuşum masaüstündeydim o an fark ettim başta gözüm falan şaşırdım herhalde dedim yavaş hareket ettirince bariz lag gibi takıldığını fark ettim programı kapattım baktım düzeldi açtım tekrar oluyor öyle anladım yani.

Ama tabii ki %100 çözüm değildir belki sizin için ben başıma geleni anlattım ama bilemiyorum denemek çok mu zor alt bunu bana biri dese direk denerim yani. Çok basit. Olmaz ise zaten mouse da bir sorun vardır demek. Bir de en fazla USB port değişirsiniz orada da olmazsa mouse sorunludur. Varsa garantiye verin. Maalesef bu firmanın programı çok vasat.
Hocam merhaba az önce programı kapattım ama yine oluyor düzelmedi. Ve ne alakaysa bilmiyorum PC ilk açıldığında daha çok takılıyor sonradan azalıyor. Başta kabloda temassızlık olduğundan olabilir diye düşünmüştüm ama PC açılınca daha çok olması kabloyla alakalı olmadığını gösteriyor.

Sizce neden olabilir nasıl çözerim ?

Hocam merhaba az önce programı kapattım ama yine oluyor düzelmedi. Ve ne alakaysa bilmiyorum PC ilk açıldığında daha çok takılıyor sonradan azalıyor. Başta kabloda temassızlık olduğundan olabilir diye düşünmüştüm ama PC açılınca daha çok olması kabloyla alakalı olmadığını gösteriyor.

Sizce neden olabilir nasıl çözerim?

HyperX Instagram hesabı ile iletişime geç. Aynı problemi yaşadım çözümü yok.

Merhabalar
HyperX Instagram hesabı ile iletişime geç. Aynı problemi yaşadım çözümü yok.
Arkadaşın bahsettiği gibi Hyperx'in hem instagram ana hesabına hem Hyperx Türkiye hesabına yazdım fakat şuana dek bir dönüş alamadım. Başka destek kurabileceğim bir yöntem var mıdır

Diğer yandan bu hatayı alan başka arkadaşlar varsa çözebildiler mi vs. yazabilirlerse çok mutlu olurum

Merhabalar

Arkadaşın bahsettiği gibi Hyperx'in hem instagram ana hesabına hem Hyperx Türkiye hesabına yazdım fakat şuana dek bir dönüş alamadım. Başka destek kurabileceğim bir yöntem var mıdır

Diğer yandan bu hatayı alan başka arkadaşlar varsa çözebildiler mi vs. yazabilirlerse çok mutlu olurum
Geri dönüş yapmaları biraz sürebilir. Ben toplamda 4-5 günde sorunumu hallettim. Ancak HyperX´in sitesinden destek alabilirsin, ben oradan destek almaya çalıştım ancak ürünün garantisi yok dediler. Halbuki garantisi vardı.

Geri dönüş yapmaları biraz sürebilir. Ben toplamda 4-5 günde sorunumu hallettim. Ancak HyperX´in sitesinden destek alabilirsin, ben oradan destek almaya çalıştım ancak ürünün garantisi yok dediler. Halbuki garantisi vardı.
Hocam tekrardan merhabalar,

Hyperx dönüş yaptı, mouse resetlememi sonra sorun devam etmesi halinde tekrar iletişime geçmemi istedi. Sizden böyle bişey istemiş miydi acaba, eğer istediyse yapınca işe yaradı mı ve bir de bu mouse resetleme olayını yapınca mouse'un hangi ayarları bozulur? Özellikle önümüzde tatil varken çoğunlukla pcde olacağım mouse kullanacağım çalışan mouse iyice kullanılamaz hale gelsin istemiyorum.

Bu mouse reset olayının da zaten sorunu çözeceğini düşünmüyorum. Yalandan yaptım ama düzelmedi diye geri dönüş yapmak istiyorum siz ne dersiniz?

Hocam tekrardan merhaba,

HyperX dönüş yaptı, mouse resetlememi sonra sorun devam etmesi halinde tekrar iletişime geçmemi istedi. Sizden böyle bir şey istemiş miydi acaba, eğer istediyse yapınca işe yaradı mı ve bir de bu mouse resetleme olayını yapınca farenin hangi ayarları bozulur? Özellikle önümüzde tatil varken çoğunlukla PC'de olacağım mouse kullanacağım çalışan mouse iyice kullanılamaz hale gelsin istemiyorum.

Bu mouse reset olayının da zaten sorunu çözeceğini düşünmüyorum. Yalandan yaptım ama düzelmedi diye geri dönüş yapmak istiyorum siz ne dersiniz?

Aynı resetleme işlemini bana da yaptırdılar. Ancak bende mouse düzelmedi. Düzelmediyse düzelmediğini karşı tarafa bildirin.

Merhaba,

Sorunum devam ediyor. HyperX ile görüşmelerim sonucu mouse fabrika ayarlarına döndürmeyi denediler fakat o da işe yaramadı.
Ürünümün garantisi daha yeni bitti o yüzden garanti işlemlerine de tabi tutamıyorum.
Aynı sorunu yaşayıp herhangi bir çözüme ulaşan yardımcı olabilecek var mıdır acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı