mitiiss Centipat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2022 #1 Merhaba ben yakın zamanda HyperX pulsfire haste mouseunu almayı planlıyorum. Valorant vb. tarzı oyunlar için iyi bir mouse mıdır?
Merhaba ben yakın zamanda HyperX pulsfire haste mouseunu almayı planlıyorum. Valorant vb. tarzı oyunlar için iyi bir mouse mıdır?
KS KS mitiiss Centipat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Temmuz 2022 #11 Liberte Sergen dedi: Deneyeceğim bende, hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler size de hayırlı olsun Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Deneyeceğim bende, hayırlı olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler size de hayırlı olsun
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.435 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Temmuz 2022 #12 Haste en mantıklısı. Tutuş Palm ise Dv2 öneririm. Onun haricinde Haste gerek sensör gerek kablo veya skatez kalitesi ile mükemmel bir fare. Artı 0 Eksi
Haste en mantıklısı. Tutuş Palm ise Dv2 öneririm. Onun haricinde Haste gerek sensör gerek kablo veya skatez kalitesi ile mükemmel bir fare.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Temmuz 2022 #13 AbuzerDemirci dedi: FPS MOBA tarzı oyunlar için Katar Pro önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Katar Pro kronik sorunlu. Artı 0 Eksi
AbuzerDemirci dedi: FPS MOBA tarzı oyunlar için Katar Pro önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Katar Pro kronik sorunlu.