HyperX PulseFire Haste vs Aerox 3

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 mouseden birini alacağım.
HyperX PulseFire Haste.
SteelSeries Aerox 3

Kablolu alacağım sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerox 3 hakkında bilgim olmamakla beraber Haste i 1.5 yıl kullandım, şimdi kardeşime verdim o kullanıyor. Bence çok kaliteli bir mouse, kronik bir sorunu olduğunu duymadım. Yedek skatez, grip tape çıkıyor, terletme neredeyse hiç yapmıyor. Bence oldukça iyi bir mouse ama aerox 3 hakkında bilgim yok.

Aerox 3 hakkında bilgim maalesef yok. Ben şu anda PulseFire Haste kullanıyorum. PulseFire Haste'yi yaklaşık 1 yıl kullandım ve birdenbire mouse imleci sürekli donmaya başladı, bazen 5 saniye kadar mouse imleci drop yiyordu. Drop yediği zaman USB çıktı-girdi sesi geliyordu. HyperX´e yazdım bana ücretsiz yenisini gönderdiler. Yenisini ortalama 2 aydır kullanıyorum şu anlık bir problem yok. Biliyorsun PulseFire Haste üzeri açık olan bir mouse, belki benim mouse´un içine bir şey kaçtığı için olmuşta olabilir. Onun dışında HyperX PulseFire Haste gayet güzel bir mouse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…