HyperX PulseFire Haste vs Logitech G305

unless

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben mouse alacağım ve 2 mouse arasında kaldım. Biri kablolu, biri kablosuz. Acaba hangisi hangi yönden daha iyidir? PulseFire haste çok övülmüş fiyatıyla, o yüzden dikkatimi çekti. Bilgili biri yardımda bulunabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben G305 kullanıyorum, çok memnunum. Duracell pil kullanıyorum ve 1 aydan fazla süre gidiyor. Çok rahat, tavsiye ederim. Gram gecikme falan takılma input lag cart curt hiçbir şey yaşamadım. Kabloludan daha iyi diyeceğim utanmasam :) PulseFire'a baktım da tırt görünüyor açıkçası malzeme kalitesi bakımından. Ben beğenmedim. YouTube videolarına da bakarak bence kendin karar ver, ama kablosuz olmak özgürlüktür. Klavyem hariç diğerleri kablosuz. Vallahi daha iyi böyle.

HyperX PulseFire Haste 3335 Pixart sensör kullanıyor. Açıkcası daha önce başka mouse modellerde rastlamadım diyebilirim. Logitech G305 ise HERO sensör kullanıyor. Pil ömrü için 250 saat diye belirtmiş Logitech özellikler kısmında. Tabii bu kullanıma göre daha az ya da daha fazla olabilir. Bana göre Logitech gereksizce ağır; 99gram. HyperX; 59gram. Bilemiyorum bir taraftan Logitech diyorum ama ağırlığı ve pil konusundan dolayı sıcak bakamıyorum. Diğer yandan HyperX ağırlık iyi, ama sensör hiç duymadım :) Ben olsaydım HyperX New Pulsefire Pro tercih ederdim. Hem hafif, hemde sensör konusunda bayağı iyi. Üstelik bahsettiğin her iki mouse'dan da daha ucuz.

Öylee kafanıza göre almayın ne şekilde tutuyorsunuz ve elinizin eni ve boyutu kaç?

Eni ve boyunu bilmiyorum ama küçük bir boyu var. Rival 3'e oturuyor mesela önceden onu kullanıyordum ve tam oturuyordu.

HyperX PulseFire Haste 3335 Pixart sensör kullanıyor. Açıkçası daha önce başka mouse modellerde rastlamadım diyebilirim. Logitech G305 ise Hero sensör kullanıyor. Pil ömrü için 250 saat diye belirtmiş Logitech özellikler kısmında. Tabii bu kullanıma göre daha az ya da daha fazla olabilir. Bana göre Logitech gereksizce ağır; 99gram. HyperX; 59gram. Bilemiyorum bir taraftan Logitech diyorum ama ağırlığı ve pil konusundan dolayı sıcak bakamıyorum. Diğer yandan HyperX ağırlık iyi, ama sensör hiç duymadım :) Ben olsaydım HyperX New PulseFire Pro tercih ederdim. Hem hafif, hem de sensör konusunda bayağı iyi. Üstelik bahsettiğin her iki Mouse'dan da da
Tamam bakarım teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı