İçine sıvı girmesi için üzerine bişey dökmen lazım. Sadece el terleyerek olacak iş değil o. Toz olayına gelirsek, şantiyede falan kullanmıyorsan yine aynı şekilde kolay kolay sorun olacağını sanmıyorum. Delikli mouse olarak Model O, Model D ve Haste kullandım, hiçbirinde bu tarz bir sorun yaşamadım ki evde 3 tane kedi var.
Bu arada diğer konuda AJ199 sorduğunu gördüm. 4 Mayıs'ta Amazondan sipariş vermiştim, 10 Mayıs'ta ulaştı. 1 haftadır deniyorum, yaklaşık 30 35 saatlik warzone kullanımı sonrası gayet memnunum ondan da. Skatez olarak haste biraz daha iyi skatezlerin boyutları sebebiyle bence. Bu kişisel tercih olabilir tabi ama switch olarak haste TTC gold kullanıyor ve bence TTC gold switchler huano blue shell pink dot ve kailh gm 8.0/4.0 switchlerden daha iyi.
Kablosuz bağlantı sorunu vs olmadı şu ana kadar. Malzeme kalitesi de gayet iyi, herhangi bir gıcırdama vs yok. M1 ve M2 için post/pre travel yok, sağa/sola wobble yok. Şarjı tahminen 40 saatten fazla gidecek gibi duruyor, kablo takılıyken de kullanılabiliyor ama kablolu kullanmaz bence kimse kablosuz mouse alıp.