Hocam sensör olarak Raid daha iyi sanırsam.@Kisuke
![]()
Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede en iyisi.
Hayır değil. Siz aradaki farkı hissedemezsiniz zaten. Ayrıca herşey sensör değildir. Ağırlık, switch ve skatez denen şeylerde var farelerde. Viper Mini en mantıklı seçenektir.Hocam sensör olarak Raid daha iyi sanırsam.
Dediğim gibi farelerden pek anlamıyorum, bu nedenle konuyu açtım. Elimi ölçmeyi pek beceremedim fakat şuan kullandığım farenin ölçülerini atabilirim: 68mm x 122mm. Elime neredeyse tam oluyor, ne büyük ne de küçük.Hayır değil. Siz aradaki farkı hissedemezsiniz zaten. Ayrıca herşey sensör değildir. Ağırlık, switch ve skatez denen şeylerde var farelerde. Viper Mini en mantıklı seçenektir.
@Kisuke eliniz kaç cm? Nasıl tutuyorsunuz mouse'u?
Uzunlamasına 12 cm ise Viper Mini tam gelecektir.Dediğim gibi farelerden pek anlamıyorum, bu nedenle konuyu açtım. Elimi ölçmeyi pek beceremedim fakat şuan kullandığım farenin ölçülerini atabilirim: 68mm x 122mm. Elime neredeyse tam oluyor, ne büyük ne de küçük.
Teşekkürler ederim, sağ olun.Uzunlamasına 12 cm ise Viper Mini tam gelecektir.
Hocam çok geç yazıyorum ama Sensei Ten de hoşuma gitti sizin fikrinizi merak ediyorum. Sensei Ten mi yoksa, Viper Mini mi?Uzunlamasına 12 cm ise Viper Mini tam gelecektir.
Viper Mini daha iyi. Sensei Ten rezalet bir fare, hatta SteelSeries direkt rezalet. Asla Steelseries önermem (Apex Pro hariç).Teşekkürler ederim, sağ olun.
Hocam çok geç yazıyorum ama Sensei Ten de hoşuma gitti sizin fikrinizi merak ediyorum. Sensei Ten mi yoksa, Viper Mini mi?
Yine geç cevap veriyorum tekrardan kusura bakmayın. Neden SteelSeries hakkında böyle düşünüyorsunuz, fareleri kronik sorunlu mu veya başka bir sebepten ötürü mü?Viper Mini daha iyi. Sensei Ten rezalet bir fare, hatta SteelSeries direkt rezalet. Asla Steelseries önermem (Apex Pro hariç).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.