HyperX PulseFire Raid vs. SteelSeries Rival 3

Kisuke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
i5 10400F
Fare donanımıyla aram yok. Aralarında büyük bir fark varsa bile anlayamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

PulseFire Raid iyidir, sensörü kaliteli ve bol makrolu.
Rival 3 gıcırdama ve lod sorunu var, Viper Mini sensörü daha kötü PulseFire Raid'e göre ve arkadaş PulseFire Raid baktığına göre Viper Mini küçük gelir büyük ihtimalle.

Hocam sensör olarak Raid daha iyi sanırsam.
Hayır değil. Siz aradaki farkı hissedemezsiniz zaten. Ayrıca herşey sensör değildir. Ağırlık, switch ve skatez denen şeylerde var farelerde. Viper Mini en mantıklı seçenektir.
@Kisuke eliniz kaç cm? Nasıl tutuyorsunuz mouse'u?

Dediğim gibi farelerden pek anlamıyorum, bu nedenle konuyu açtım. Elimi ölçmeyi pek beceremedim fakat şuan kullandığım farenin ölçülerini atabilirim: 68mm x 122mm. Elime neredeyse tam oluyor, ne büyük ne de küçük.

Uzunlamasına 12 cm ise Viper Mini tam gelecektir.

Son düzenleme:
Teşekkürler ederim, sağ olun.

Hocam çok geç yazıyorum ama Sensei Ten de hoşuma gitti sizin fikrinizi merak ediyorum. Sensei Ten mi yoksa, Viper Mini mi?
Viper Mini daha iyi. Sensei Ten rezalet bir fare, hatta SteelSeries direkt rezalet. Asla Steelseries önermem (Apex Pro hariç).

Viper Mini daha iyi. Sensei Ten rezalet bir fare, hatta SteelSeries direkt rezalet. Asla Steelseries önermem (Apex Pro hariç).
Yine geç cevap veriyorum tekrardan kusura bakmayın. Neden SteelSeries hakkında böyle düşünüyorsunuz, fareleri kronik sorunlu mu veya başka bir sebepten ötürü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…