E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 25 Nisan 2021 #1 Sizce hangisi daha iyidir?
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 25 Nisan 2021 #2 Ben olsam başka bir mouse alırdım. Bu mouse ikisinden de daha iyi Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
Ben olsam başka bir mouse alırdım. Bu mouse ikisinden de daha iyi Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 25 Nisan 2021 #3 Firevs dedi: Ben olsam başka bir mouse alırdım. Bu mouse ikisinden de daha iyi Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Genişletmek için tıkla... Ben aslında HyperX set dizecektim o yüzden sormuştum ikisinden birini alacaktım aslında.
Firevs dedi: Ben olsam başka bir mouse alırdım. Bu mouse ikisinden de daha iyi Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Genişletmek için tıkla... Ben aslında HyperX set dizecektim o yüzden sormuştum ikisinden birini alacaktım aslında.