E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 14 Mayıs 2021 #1 Selamlar, sizce hangisi FPS oyunları için daha iyidir?
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #2 Eren_Gündüz67 dedi: Selamlar, sizce hangisi FPS oyunları için daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben mouse olarak hep SteelSeries yanlısıyımdır.
Eren_Gündüz67 dedi: Selamlar, sizce hangisi FPS oyunları için daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Ben mouse olarak hep SteelSeries yanlısıyımdır.
E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 14 Mayıs 2021 #3 HasanHSYN dedi: Ben mouse olarak hep SteelSeries yanlısıyımdır. Genişletmek için tıkla... Peki klavye olarak?
HasanHSYN dedi: Ben mouse olarak hep SteelSeries yanlısıyımdır. Genişletmek için tıkla... Peki klavye olarak?
HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 Eren_Gündüz67 dedi: Peki klavye olarak? Genişletmek için tıkla... Klavye olarak kararsızım ikisi de birbirine çok yakın.
Eren_Gündüz67 dedi: Peki klavye olarak? Genişletmek için tıkla... Klavye olarak kararsızım ikisi de birbirine çok yakın.
E Eren_Gündüz67 Picopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 189 14 Mayıs 2021 #5 HasanHSYN dedi: Klavye olarak kararsızım ikisi de birbirine çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ya HyperX Alloy Elite 2 alacağım ya da Steelseries Apex 7 alacağım. Çok kararsızım.
HasanHSYN dedi: Klavye olarak kararsızım ikisi de birbirine çok yakın. Genişletmek için tıkla... Ya HyperX Alloy Elite 2 alacağım ya da Steelseries Apex 7 alacağım. Çok kararsızım.