HyperX Pulsefire vs. ASUS TUF M3

c4dillaK

Decapat

Birkaç gündür araştırıyorum ve bu iki mouse indirimli şekilde satılıyor fakat çok kararsız kaldım. Hangisini almalıyım, bilmiyorum. Elim çok büyük, uzunluk olarak 18cm, genişlik olarak ise 9cm. Tutuş şeklim avuç içi ve pençe karışımı şeklinde tutuyorum. Sensör olarak HyperX PMW3327, ASUS ise PMW3325 kullanıyor. Çok kararsız kaldım, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Birkaç gündür araştırıyorum ve bu iki mouse indirimli şekilde satılıyor fakat çok kararsız kaldım. Hangisini almalıyım, bilmiyorum. Elim çok büyük, uzunluk olarak 18cm, genişlik olarak ise 9cm. Tutuş şeklim avuç içi ve pençe karışımı şeklinde tutuyorum. Sensör olarak HyperX PMW3327, ASUS ise PMW3325 kullanıyor. Çok kararsız kaldım, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
hangi mouse seçiminiz oldu ve memnun musunuz

Pulsefire alacaksan Haste modeline de bak bence. Hep olumlu incelemeri ve sundugu ozellikler diger firmalarin guncel modellerine yakin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı