HyperX Pulsefire vs Steelseries Rival 300

144383

Kilopat
Merhaba, profesyonel seviyede CS:GO oynuyorum. Ancak elimdeki mouse yeterince iyi değil. Başlıkta gördüğünüz mouselardan hangisi daha iyidir hangisini almalıyım? İkisi de değilse önereceğiniz mouse nedir? Bütçem 200 TL. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 310 çıkıyor 29 ağustosta kargolar yola çıkacak şuan indirimli bir şekilde ön sipariş verebiliyorsunuz ve yanında Steelseries QcK+ Large mousepad hediyesi de var, öneririm.

Rival 310 çıkıyor 29 ağustosta kargolar yola çıkacak şuan indirimli bir şekilde ön sipariş verebiliyorsunuz ve yanında Steelseries QcK+ Large mousepad hediyesi de var, öneririm.
Hocam nereden ön sipariş verebiliyoruz? Benim baktığım sitelerde mouse pad hediyesi yok sanırım. GameEkstra ve Adeksstore da yok

Hocam nereden ön sipariş verebiliyoruz? Benim baktığım sitelerde mouse pad hediyesi yok sanırım. GameEkstra ve Adeksstore da yok
Hocam Gameesktra'da bir hafta öncesine kadar Steelseries QcK+ XLarge Mousepad hediyeli yazıyordu fakat şu an sadece sürpriz hediyeli yazmışlar yine veriyorlar mı bi bilgim yok açıkcası.

Zowie EC1-A al pişman olmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…