Ckribrahim5 Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 889 26 Temmuz 2022 #1 Ara sıra bu fiyata düşüyor. Konusu olmadığı için açayım dedim. https://www.amazon.com.tr/K%C4%B0NGSTON-HYPERX-QUAD-CAST-M%C4%B0CROPHONE/dp/B07NZZZ746/ref=sr_1_68?qid=1658805123&s=computers&sr=1-68
Ara sıra bu fiyata düşüyor. Konusu olmadığı için açayım dedim. https://www.amazon.com.tr/K%C4%B0NGSTON-HYPERX-QUAD-CAST-M%C4%B0CROPHONE/dp/B07NZZZ746/ref=sr_1_68?qid=1658805123&s=computers&sr=1-68
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Temmuz 2022 #2 Yayıncılık işiyle uğraşanlar, günlük kullanım için mikrofon ihtiyacı olup parasıda olanlar düşünebilir. Müthiş bir mikrofon. Hem tak çıkar, hem mik kapa aç aşırı basit vs. Tam anlamıyla herkese yetecek bir mikrofon.
Yayıncılık işiyle uğraşanlar, günlük kullanım için mikrofon ihtiyacı olup parasıda olanlar düşünebilir. Müthiş bir mikrofon. Hem tak çıkar, hem mik kapa aç aşırı basit vs. Tam anlamıyla herkese yetecek bir mikrofon.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Temmuz 2022 #3 Profesyonel anlamda müthiş bir mikrofon. Bütçesine uyanlar için kesinlikle öneririm.
n i s a Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 363 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #4 13 gün önce 1488 tl'te satın aldım Amazon'dan. Hâlâ bekliyorum gelmesini Gelecek inşallah.
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Temmuz 2022 #5 n i s a dedi: 13 gün önce 1488 tl'te satın aldım Amazon'dan. Hâlâ bekliyorum gelmesini Gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... İndirim zamanları hep aynısı olur.
n i s a dedi: 13 gün önce 1488 tl'te satın aldım Amazon'dan. Hâlâ bekliyorum gelmesini Gelecek inşallah. Genişletmek için tıkla... İndirim zamanları hep aynısı olur.
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.261 Çözümler 8 Yer Bodrum 26 Temmuz 2022 #6 Mükemmel bir mikrofon. Ayar çekmek isteyen varsa bu videoya göz atabilir. Gayet güzel bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mükemmel bir mikrofon. Ayar çekmek isteyen varsa bu videoya göz atabilir. Gayet güzel bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XFarcus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.771 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyolog 26 Temmuz 2022 #7 polat.cbk dedi: Mükemmel bir mikrofon. Ayar çekmek isteyen varsa bu videoya göz atabilir. Gayet güzel bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buna ihtiyacım vardı teşekkürler
polat.cbk dedi: Mükemmel bir mikrofon. Ayar çekmek isteyen varsa bu videoya göz atabilir. Gayet güzel bir video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buna ihtiyacım vardı teşekkürler
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.884 Çözümler 6 Yer Pendik 27 Temmuz 2022 #8 Çok güzel tavsiye ederim MediaMarkt 1850 TL aldım yakın zamanda