Çözüldü HyperX quadcast arka ses sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qfbkaan0

Centipat
Arkadaşlar iyi forumlar, yeni aldığım HyperX quadcast mikrofonumla ilgili bir sorunum var.
Ürün inanılmaz derecede dipses alıyor yani 4 modun hepsinde denedim aşırı fazla bir dipses sorunu var daha öncesinde Rampage R41 reactor.
Kullanıyordum kulaklık mikrofonu olmasına ragmen sıfır dip ses alıyordu ama kayıt işleriyle ugrastıgım için kaliteli bir ses ihtiyacım vardı o yüzden quadcast'e geçiş yaptım krisp gibi gürültü bastırma programlarını denedim ya da mikrofonun kendi bass ayarlarınıda kısmayı denedim çözüm bulamadım. Sanırım mikrofonu USB ile bağladığımız için denetim masasından gürültü azaltma vs. ayarıda yapamıyoruz. Bilen biri yardımcı olursa çok minnettar olurum.

Dosya Ekleri

• hx-product-mic-quadcast-1-zm-lg.jpg
    hx-product-mic-quadcast-1-zm-lg.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 303
malesef, o bir çözüm değil. dip ses hala var. çok sinirliyim, 1500 lira para verip aldığım mikrofon, dandik kulaklığın mikrofonundan bile kötü.
Benim problemim böyle çözülmüştü, işe yaramadıysa ve yeni aldıysanız bence iade süresi dolmadan iade edin.
Son olarak eğer yine de bu mikrofonu kullanmak istiyorsanız yine de iade edip bu fiyattan almanızı öneririm. Amazon'da şuan 1150 TL.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı