MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #11 Pardon temassız şarj padi yanında gelmiyor demek istemiştim. Biraz kafa gitti. Ayrıca sadece kablosuz bilgisayara bağlanıyor diye biliyorum.
Pardon temassız şarj padi yanında gelmiyor demek istemiştim. Biraz kafa gitti. Ayrıca sadece kablosuz bilgisayara bağlanıyor diye biliyorum.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #12 MR-2 dedi: Pardon temassız şarj padi yanında gelmiyor demek istemiştim. Biraz kafa gitti. Genişletmek için tıkla... Onu ekstradan alındığını bilmiyordum kim bilir o kaç paradır şimdi.
MR-2 dedi: Pardon temassız şarj padi yanında gelmiyor demek istemiştim. Biraz kafa gitti. Genişletmek için tıkla... Onu ekstradan alındığını bilmiyordum kim bilir o kaç paradır şimdi.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #13 USB'den şarj edebildiğiniz için sıkıntı yok.
osrt91 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 602 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #14 MR-2 dedi: USB'den şarj edebildiğiniz için sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Keşke böyle komplike bir ürün olsa kablosuz şarj desteği olan telefonlarımızı akıllı saatlerimizi kulaklıkları şarj eden bir stant olsa.
MR-2 dedi: USB'den şarj edebildiğiniz için sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Keşke böyle komplike bir ürün olsa kablosuz şarj desteği olan telefonlarımızı akıllı saatlerimizi kulaklıkları şarj eden bir stant olsa.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #15 Apple'ın kendi ürünleri için öyle bir standı var. Android'de varmı bilmiyorum.