HyperX Quadcast mikrofon dip ses yapıyor

islam53

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar alakası var mı bilmiyorum ama DDR3 destekli anakart kullanıyorum. Bunun bilgisini vereyim.
NVIDIA 1050 Ti ekran kartım var. Ekran kartının programı olan NVIDIA Shadow Play ile video çekiyorum.
Mikrofonum HyperX Quadcast. Çok fan sesi alıyordu. NVIDIA voice programı kullanarak fan seslerinden kurtuldum. Yalnız etrafımda başka bir ses olsa, konuşan insan ya da televizyon, mikrofon bunların seslerini fısıltı olarak da olsa alıyor. OBS kullanmak istemiyorum. İşlemci zaten kötü, OBS de işlemciye yük bindirince sorun yaşıyorum. Bunun üstesinden gelmenin bir yolu var mı acaba? Video çekiyorum, YouTube'da hatrı sayılır bir takipçim var. Sesim çok önemli. Bilgisi olan lütfen bir akıl versin.

Videoyu kaydettikten sonra Adobe Audition üzerinden arkadaki dip ses veya bahsettiğin fısıltı seslerini kaldırabilirsin. Daha sonra export ettiğin ses dosyasını Premier'e atar orada edit işlemine devam edersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…