HyperX QuadCast mikrofon önerisi

Executorr

Hectopat
5-6.000 TL gibi bir bütçem var ve yayın açacağımı sanmıyorum ama belli de olmaz. Daha çok arkadaşlarımla konuşurken veya oyun oynarken sesimin güzel gitmesini istiyorum. Hangi HyperX modeli tercih edilmeli? Fifine modellerine de baktım fakat yorumları çok ortada, ısınamadım. Eğer parasına değecekse fiyatta da esneme yapabilirim. Teşekkürler değerli vaktiniz için.

5-6.000 TL gibi bir bütçem var ve yayın açacağımı sanmıyorum ama belli de olmaz. Daha çok arkadaşlarımla konuşurken veya oyun oynarken sesimin güzel gitmesini istiyorum. Hangi HyperX modeli tercih edilmeli? Fifine modellerine de baktım fakat yorumları çok ortada, ısınamadım. Eğer parasına değecekse fiyatta da esneme yapabilirim. Teşekkürler değerli vaktiniz için.

Şu an bende mikrofon almayı düşünüyorum QuadCast 2, Fifine AM8 ve Fifine A8 arasında kaldım.

Quadcast 2 S modelini çok önerdiler,sen de bir bakabilirsin.
Öneri için teşekkür ederim şuan Fifine A8 e yakınım diyebilirim F/P açısından bu üçü içerisinde incelemelerde gördüğüm kadarıyla en iyisi bu. Quadcast e o kadar bütçe ayırmak yerine AM8 alınabilir eğer XLR modu ile kullanılacaksa. Discord vs için alacağım ben dolayısıyla stüdyo performansı beklemiyorum o yüzden A8 tercih edebilirim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı