HyperX QuadCast S mikrofon cızırtı yapıyor

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
HyperX QuadCast S marka mikrofonumdan ses kaydettiğimde arkadan kesintisiz bir cızırtı geliyor, çok uğraştım ama öneriniz varsa alabilirim. Daha bugün geldi kulaklık kargodan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cardioid moda alıp gain ayarını da resimdeki gibi yapıp dener misin? Yukarıda bahsettiğim ses seviyesini de 75-80 arası yapın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    167,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alı2ntısı.PNG
    Ekran Alı2ntısı.PNG
    231,5 KB · Görüntüleme: 44
Cardioid moda alıp gain ayarını da resimdeki gibi yapıp dener misin? Yukarıda bahsettiğim ses seviyesini de 75-80 arası yapın.

Hala düzelmedi ama taktım çözeceğim o kadar millet bunu kullanıyor yayıncılar falan hani vardır bir çözümü.
-
-

Şu an cızırtı kesildi nasıl yaptığımdan emin değilim ancak mikrofonun altındaki gaini fulledim diğer tüm ayarlarını %50ye çektim sizin dediğiniz ayardan tut mikrofonun driverindeki ayarları bile %50 yaptım ve diğer tüm mikrofonla ilgili şeyleri %50 yaptım (kulaklık ayarlarına dokunmadım sadece mikrofonla ilgili şeyleri yarıya indirdim) e tabii ses çok az olunca alttaki gainden mikrofonu elimle fulledim ve cızırtı neredeyse zorlasan az duyulur ancak hala etraftaki diğer sesleri alıyor mikrofon dışardaki arabaların sesini falan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı