HyperX QuadCast S mikrofon cızırtı yapıyor

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
HyperX QuadCast S marka mikrofonumdan ses kaydettiğimde arkadan kesintisiz bir cızırtı geliyor, çok uğraştım ama öneriniz varsa alabilirim. Daha bugün geldi kulaklık kargodan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem sesleri/kayıt/hyperx quadcast/özellikler/düzeyler ses seviyesini düşürüp dener misin?

Denedim hiçbir işe yaramadı resmen etraftaki her sesi alıyor üstelik cızırtı sesi nereden ve neden kaynaklanıyor anlamış değilim, etrafında telefon falan da yok.

Cardioid moda alıp gain ayarını da resimdeki gibi yapıp dener misin? Yukarıda bahsettiğim ses seviyesini de 75-80 arası yapın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    167,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Ekran Alı2ntısı.PNG
    231,5 KB · Görüntüleme: 44
Cardioid moda alıp gain ayarını da resimdeki gibi yapıp dener misin? Yukarıda bahsettiğim ses seviyesini de 75-80 arası yapın.

Hala düzelmedi ama taktım çözeceğim o kadar millet bunu kullanıyor yayıncılar falan hani vardır bir çözümü.
-
-

Şu an cızırtı kesildi nasıl yaptığımdan emin değilim ancak mikrofonun altındaki gaini fulledim diğer tüm ayarlarını %50ye çektim sizin dediğiniz ayardan tut mikrofonun driverindeki ayarları bile %50 yaptım ve diğer tüm mikrofonla ilgili şeyleri %50 yaptım (kulaklık ayarlarına dokunmadım sadece mikrofonla ilgili şeyleri yarıya indirdim) e tabii ses çok az olunca alttaki gainden mikrofonu elimle fulledim ve cızırtı neredeyse zorlasan az duyulur ancak hala etraftaki diğer sesleri alıyor mikrofon dışardaki arabaların sesini falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…