Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.520 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 21 Mart 2023 #11 codfanıyım dedi: fulledim ve kulaklıgımın jakını ses kartımdan cıkarıp mikrofona bagladım gene olmadı Genişletmek için tıkla... Başka bir kulaklığınız var mı elinizde? Herhangi bir 3.5mm kulaklık?
codfanıyım dedi: fulledim ve kulaklıgımın jakını ses kartımdan cıkarıp mikrofona bagladım gene olmadı Genişletmek için tıkla... Başka bir kulaklığınız var mı elinizde? Herhangi bir 3.5mm kulaklık?
C codfanıyım Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #12 Merdt dedi: Başka bir kulaklığınız var mı elinizde? Herhangi bir 3.5mm kulaklık? Genişletmek için tıkla... var ama hepsi usbli hyperx cloud 2 jacklı oldugu icin
Merdt dedi: Başka bir kulaklığınız var mı elinizde? Herhangi bir 3.5mm kulaklık? Genişletmek için tıkla... var ama hepsi usbli hyperx cloud 2 jacklı oldugu icin
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.520 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 21 Mart 2023 #13 Hocam Windows ses ayarlarından çıkış aygıtını da Quadcast yapmayı dener misiniz? Aklıma son gelen bu.
Hocam Windows ses ayarlarından çıkış aygıtını da Quadcast yapmayı dener misiniz? Aklıma son gelen bu.
C codfanıyım Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #14 Merdt dedi: Hocam Windows ses ayarlarından çıkış aygıtını da Quadcast yapmayı dener misiniz? Aklıma son gelen bu. Genişletmek için tıkla... tamam hallettim kabloyu tam bastırmamışım kusura bakma
Merdt dedi: Hocam Windows ses ayarlarından çıkış aygıtını da Quadcast yapmayı dener misiniz? Aklıma son gelen bu. Genişletmek için tıkla... tamam hallettim kabloyu tam bastırmamışım kusura bakma