HyperX QuadCast ses kalitesi nasıl arttırılır?

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HyperX QuadCast mikrofon aldım. Tekli modu kullanıyorum. Fakat konuşurken ağız şapırdama sesleri çıkıyor kayıtta. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Audacity üzerinden kayit alıyorum, gürültü temizlemeyi yapiyorum. Bu mikrofonu kullanan büyük YouTuber'larin hiçbirinde böyle bir sorun yok. Ne yapabilirim? (YouTube'da bolca bulunan OBS için ses filtreleri yüklenmiyor bilgisayara)NVIDIA Broadcast yok ekran kartım uyumlu değil.

Son düzenleme:
Benim arkadaşta da var bayağı yankı yapıyor ve NVIDIA Broadcast gürültü engelleme bir işe yaramıyor garip bir şekilde. İnternetten videolara bakıyoruz herkes profesyonel gibi kullanıyor.

Benim arkadaşta da var bayağı yankı yapıyor ve NVIDIA Broadcast gürültü engelleme bir işe yaramıyor garip bir şekilde. İnternetten videolara bakıyoruz herkes profesyonel gibi kullanıyor.
Bende yankı sorunu yok ama dediğim gibi rahatsız edici sapır supur sesler çıkıyor. Ses düzeyini hangi aralıkta kullanıyorsunuz bu arada doğrusu nedir ben fulluyorum ama??

Arkadaşlar HyperX QuadCast mikrofon aldım. Tekli modu kullanıyorum. Fakat konuşurken ağız şapırdama sesleri çıkıyor kayıtta. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Audacity üzerinden kayit alıyorum, gürültü temizlemeyi yapiyorum. Bu mikrofonu kullanan büyük YouTuber'larin hiçbirinde böyle bir sorun yok. Ne yapabilirim? (Youtubeda bolca bulunan obs için ses filtreleri yüklenmiyor bilgisayara)

Selamlar,

Teamspeak3 de oyunlarda komut verirken çok işime yaramıştı.

VOICEMEETER ile ince ayar yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar,

Teamspeak3 de oyunlarda komut verirken çok işime yaramıştı.

VOICEMEETER ile ince ayar yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu büyük yayıncılar nasıl bu kadar kaliteli ses aliyor? Voicemeeter kullandıklarını sanmıyorum. Bir de bahsettiğim o sapirti sesleri voicemeeter ile giderilebilir mi?

Hocam bu büyük yayıncılar nasıl bu kadar kaliteli ses aliyor? Voicemeeter kullandıklarını sanmıyorum. Bir de bahsettiğim o sapirti sesleri voicemeeter ile giderilebilir mi?

Evet giderebilirsin,

Bunu tamamen program içinden yapman lazım kendin test ederek denersen daha iyi olur buradan size ayar söylesem bile tutarsız olacak.

Eğer ilgini çekerse aşağıya piyasada bulunan çoğu kulaklığın stabil çalışması için autoeq ayarları bulunuyor marka model olarak, zamanında büyük hocalarımız bunları test ederek bulmuşlar.

Mixyap YouTube kanalı.

En baştan beri mi yok yoksa sen mi çözdün bunu.
En bastan beri yok

Evet giderebilirsin,

Bunu tamamen program içinden yapman lazım kendin test ederek denersen daha iyi olur buradan size ayar söylesem bile tutarsız olacak.

Eğer ilgini çekerse aşağıya piyasada bulunan çoğu kulaklığın stabil çalışması için autoeq ayarları bulunuyor marka model olarak, zamanında büyük hocalarımız bunları test ederek bulmuşlar.

Mixyap YouTube kanalı.

Voicemeeter tamamen güvenilir bir program değil mi hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı