HyperX QuadCast sesi az gidiyor

Emro160

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün HyperX QuadCast aldım hiçbir sıkıntısı yok ama ses biraz az gidiyor. Sesimi artırmam için bir program önerisi veya bir yol var mı? Şimdiden teşekkürler.

kabloları soktuğun yerle oynamayı denedin mi? Yani arkadan sesi aç ve soketi soktuğun kablonun ucunu çevir. Biraz amatörce bir yöneltme oldu kusura bakma :d

Merhaba, bugün HyperX QuadCast aldım hiçbir sıkıntısı yok ama ses biraz az gidiyor. Sesimi artırmam için bir program önerisi veya bir yol var mı? Şimdiden teşekkürler.

Hocam HyperX'i bilmiyorum ama mikforonun üzerinde ses arttırma tuşu var mı baktınız mı bende Fifine a6t var aldıktan 1-2 gün sonra fark ettim yoksa arkadaşların dediği gibi sesi arttırdım ses kötüleşti.

Hocam HyperX'i bilmiyorum ama mikforonun üzerinde ses arttırma tuşu var mı baktınız mı bende Fifine a6t var aldıktan 1-2 gün sonra fark ettim yoksa arkadaşların dediği gibi sesi arttırdım ses kötüleşti.

Var ama yüksekte zaten mikrofonu yakınlaştırınca zaten çok iyi ama biraz 15 20 cm uzalta olunca az geliyor o yüzden böyle bir soru sordum.

Denetim Masası'ndan mikrofon sesini arttırabilirsin, denedin mi?

Yani ses efektinden mikrofon kısmını 100 yaptım farklı bir yermi var?

Kabloları soktuğun yerle oynamayı denedin mi? Yani arkadan sesi aç ve soketi soktuğun kablonun ucunu çevir. Biraz amatörce bir yöneltme oldu kusura bakma :d

Teşekkürler sorun değil :D baktım gene de ama zaten kablo şu an oturmuş bir şekilde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı