Nomasko Megapat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 İkisi arasında kaldım Quadcast yaşadığım şehirde birisi sıfıra yakın şekilde kutulu satıyor 1100 TL. Fifine ise T669 standlı modeli 770TL. Sizce aradaki farka değer mi? Hangisi alınabilir? Yayın için kullanacağım.
İkisi arasında kaldım Quadcast yaşadığım şehirde birisi sıfıra yakın şekilde kutulu satıyor 1100 TL. Fifine ise T669 standlı modeli 770TL. Sizce aradaki farka değer mi? Hangisi alınabilir? Yayın için kullanacağım.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 3 Şubat 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videodan aradaki farkı direkt dinleyerek karar verebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yukarıdaki videodan aradaki farkı direkt dinleyerek karar verebilirsin.
Nomasko Megapat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Quadcast daha iyi gibi geldi. Bu videoda içerisinde Blue ember bana kalırsa en başarılısı.