HyperX QuadCast vs Razer Seiren X

WeepBundy

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS RTX 3050
AMD Ryzen 5 5500

Merhaba, uzun zamandır güzel bir mikrofon almayı düşünüyorum ve araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim. Sizce QuadCast balon mu?
Ve QuadCast yerine Razer Seiren X tercih edilebilir mi? Artı olarak QuadCast'teki modlara ihtiyacım yok sadece kardioid olsa yeter. Veya başka mikrofon öneriniz varsa yazabilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Bütçen varsa bence direkt al QuadCast'i gayet iyi mikrofon

QuadCast iyi fakat Rode mikrofonda alabilirsin.

Modlara ihtiyacınız yoksa QuadCast balon, eski mikrofonum BM800 ile nerdeyse aynı sesi veriyor. 3000TL verilcek bir mikrofon değil. Seiren X'i tercih edebilirsiniz.

Seiren X'deki süperkardioid model daha iyi çalışıyor yani ortam seslerini daha iyi bastırıyor Seiren Mini'ye göre ve üstünde tuşları mevcut, Mini ile X arasında ses kalitesi açısından neredeyse fark yok diyebiliriz.

Seiren Mini ve X arasındaki fiyat farkına eh, değer gibi sanki ama ortam seslerini bastırmak için Krisp kullanıyorum ben, gayet de iş görüyor. Tabii mikrofonun kendisinde ortam seslerini bastırma özelliğinin olması daha iyi bir şey, size kalmış yani.

Bu arada Quadcast için o paralar verilmez.

Seiren Mini incelemem için:

Parasını hak etmeyen bir balon alacağınıza Razer Seiren X alın derim.

Modlara ihtiyacınız yoksa QuadCast balon, eski mikrofonum BM800 ile neredeyse aynı sesi veriyor. 3000TL verilecek bir mikrofon değil. Seiren X'i tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler cevaplar için. Bu arada yazmayı unutmuşum aklımda Fifine a6V'de var, üstüne 400TL daha koyup onu mu alsam acaba, sizce nasıldır?

O mikrofona bakmadım ama ses kalitesi açısından soruyorsanız Seiren Mini, X, Solocast ve Quadcast hemen hemen benzer olduğu için A6V de onların kıvamında bir şeydir diye tahmin ediyorum ama daha bilgili üyeler cevaplarsa daha iyi olur, birkaç incelemesini izlemiştim ve fark yok gibi görünüyordu. Kesin konuşmayayım yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…