HyperX Revolver kulaklığı Cloud 2 ses kartıyla kullanmak

QuarFaLL

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2018
Mesajlar
19
Merhabalar arkadaşlar hyperx cloud 2 kulaklığım bozuldu garantiside bittiği için yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Kingston HyperX Revolver Headset Gaming Kulaklık HX-HSCR-GM.

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat bazı özellikleri beni düşündürüyor. Mesela 7.1 değil bu modeli yani revolver S değil. Sizce almaya değer mi? Ses kartı yok fakat benim eski HyperX Cloud 2'nin ses kartını kullansam çalışır mı? Özellikle kullanan arkadaşlardan ricam yorum yapmalarıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız hiç değilse geçtiğimiz 3 yıldan ise ses kartına pek de ihtiyacınız olacağını düşünmüyorum. Çalışır çalışmaz bir fikrim yok çünkü büyük ihtimalle Kingston'ın yazılımı takılan cihazı ses kartı ile yargılıyor ve ona göre efektleri veriyor. Bu Revolver modelinin saçma sapan davranmasına neden olabilir, ama olmayadabilir. Genel olarak kulaklık güzel, ancak mikrofonunuz varsa M40X, mikrofonunuz yoksa da Corsair'ın yeni HS60 serisinden öneririm. M40X çok iyi bir kulaklık (oyunlarda da) ancak uzun süredir yeni "oyuncu" kulaklıklarından denemediğim için ses olarak karşılaştırma yapmayacağım. HS60 ise piyasanın gözde çocuklarından şu sıralar. İncelemeleri vs. oldukça olumlu.
 
anladım yorumunuz için çok teşekkür ederim başka yorum yapabilcek özellikle kullanan arkadaşlardan da yorum bekliyorum..
yok mudur kullanan arkadaşlar ????
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı