HyperX ses kartı alınır mı?

Cloud Alpha kullanıyorum, 65 ohm değerine sahip. H610M-K D4 anakarta sahibim ve içindeki ses kartı bildiğim kadarıyla 32 ohm. Kulaklığı tam anlamıyla besleyemiyor yani. Cloud 2'lerin yanında gelen ses kartından almayı düşünüyorum, ikinci elden 200-300 TL bandında bulabildim. Sizce alınır mı? Alpha'yı besler mi bu ses kartı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu kastetmiştim.

Bu attığınız ürün Cloud Alpha'yı tam olarak besler mi? Daha önce attığım linkteki ürünü kullanıyordum ancak ses kalitesinde veya yüksekliğinde hiçbir fark olmamıştı ve iade etmiştim, Sound Blaster G1 alırsam ses kalitesini arttırır mı?

Bu attığınız ürün Cloud Alpha'yı tam olarak besler mi? Daha önce attığım linkteki ürünü kullanıyordum ancak ses kalitesinde veya yüksekliğinde hiçbir fark olmamıştı ve iade etmiştim, Sound Blaster G1 alırsam ses kalitesini arttırır mı?
Sound Blaster G1'i ben kullandım fakat aşırı memmun olduğumu söyleyemem. UGREEN kaliteli marka. Denenebilir, fiyatı da iyiymiş. Ayrıca Amazon'dan aldığın için memmun kalmazsan kolayca iade edersin bir ay içinde.

Sound Blaster G1'i ben kullandım fakat aşırı memnun olduğumu söyleyemem. Ugreen kaliteli marka. Denenebilir, fiyatı da iyiymiş. Ayrıca Amazon'dan aldığın için memnun kalmazsan kolayca iade edersin bir ay içinde.

Onu denedim zaten hocam. Dediğim gibi memnun kalmadım, anakartımın ses kartıyla bire bir aynı ses performansı veriyordu. G1'i almayı düşünüyorum fakat hissedilebilir bir fark yaratır mı onu merak ediyorum. Siz neden memnun kalmamıştınız?

Onu denedim zaten hocam. Dediğim gibi memnun kalmadım, anakartımın ses kartıyla bire bir aynı ses performansı veriyordu. G1'i almayı düşünüyorum fakat hissedilebilir bir fark yaratır mı onu merak ediyorum. Siz neden memnun kalmamıştınız?
Ben Creative Sound Blaster Audigy kadar performans alamadığım için memmun kalmamıştım. Ayrıca Amazon'da yorum atan birisinin de söylediği gibi 24bit değil 16bit destekli bir ses kartı olduğu için, sesleri temiz verse de yerleşik bir ses kartı kadar kaliteli bir ses performansı yok. Anakarta göre daha iyi fakat bu kadar vermeye de değmez.

Belirgin bir performans artışı için Asus Xonar U5 veya Creative Sound Blaster Audigy'den aşağısı kurtarmaz gibi. Onların da fiyatı yüksek.

Aslında tekrar düşününce, 200-300 lira bandında Cloud 2'nin ses kartını almak en mantıklısı olabilir. Çünkü müzik veya film olarak tam bir şey diyemem fakat oyunlardaki performansı gerçekten iyi olan bir kart ve sesi çok yükseltmenize olanak sağlıyor.

Ben Creative Sound Blaster Audigy kadar performans alamadığım için memnun kalmamıştım. Ayrıca Amazon'da yorum atan birisinin de söylediği gibi 24bit değil 16bit destekli bir ses kartı olduğu için, sesleri temiz verse de yerleşik bir ses kartı kadar kaliteli bir ses performansı yok. Anakarta göre daha iyi fakat bu kadar vermeye de değmez.

Belirgin bir performans artışı için ASUS Xonar U5 veya Creative Sound Blaster Audigy'den aşağısı kurtarmaz gibi. Onların da fiyatı yüksek.

Aslında tekrar düşününce, 200-300 lira bandında Cloud 2'nin ses kartını almak en mantıklısı olabilir. Çünkü müzik veya film olarak tam bir şey diyemem fakat oyunlardaki performansı gerçekten iyi olan bir kart ve sesi çok yükseltmenize olanak sağlıyor.

Anladım, teşekkürler. Söylediğiniz gibi belirttiğiniz ürünler biraz pahalı ve bütçemi aşıyor. İkinci ellerine bakacağım, eğer bulamazsam HyperX'in ses kartını satın alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı