HyperX Solocast alınır mı?

yusufegekaya0

Hectopat
Yer
Karabük/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
İşletim Sistemi: Windows 11 Home 64 Bit
İşlemci: İ511400H
Ekran Kartı: GTX 1650Tİ
Ram: 16 Gb 8X2
Ssd 1: Micron 512 Gb Ssd
Ssd 2: Kioxia Exceria G2 1Tb Ssd
Mouse: Logitech G102
MousePad: SteelSeries QCK Medium
Kulaklık: Apple 3.5 Mm Earpods
Meslek
Öğrenci / İçerik Üreticisi
YouTube için oyun içerikleri üretiyorum ve yeni bir mikrofon almayı düşünüyorum. Şu anda kulaklık mikrofonu kullanıyorum, ancak HyperX Solocast modeli ilgimi çekiyor. Sizce bu mikrofon nasıl, alınır mı? HyperX Solocast'ın mikrofon kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bütçem maksimum 2.300 TL. Bu fiyata HyperX Solocast'tan daha iyi bir mikrofon öneriniz varsa bekliyorum.

Solocast kullaniyorum. Cok guzel bir mikrofon. Ani baskinlar icinde mikrofonu kapatabiliyorsun, Gayet guzel bir mikrofon. Keyboard asmr falan da yaparsan da hic sikinti etmez. Cok patlama yapiyor diyorlar, Ona birsey diyemem. Ama Fifine markasinin yeni mikrofonlarindan onerecekleri kesin.

Ses kalitesi nasıl peki OBS ile kullanınca.

Hocam hem HyperX Solocast ve Fifine A6V test etmiş biri olarak örnek gösteriyorum kendimi açıkçası bana Fifine A6V'nin ses kalitesi daha iyi geliyor arkadaşın dediği gibi herkes Fifine örnek gösterir.

Ses kalitesi nasıl peki OBS ile kullanınca.
Sesinin net duyulmasini istiyor isen agzina biraz yaklastir. Onun disinda bir sikintisi yok.

Hocam + olarak mikrofon standi almanizi oneririm. Agziniza yaklastirmak icin. @yusufegekaya0

Hocam hem HyperX Solocast ve Fifine A6V test etmiş biri olarak örnek gösteriyorum kendimi açıkçası bana Fifine A6V'nin ses kalitesi daha iyi geliyor arkadaşın dediği gibi herkes Fifine örnek gösterir.
Hocam A6V' de Solocast ile Quadcast' taki gibi dokunmatik mikrofon kapatma ozelligi var mi?

Mesaji begendinize gore var oldugunu saniyorum. Beni bilgilendirdiginiz icin tesekkurler.

Son düzenleme:

Evet hocam var eklemeyi unutmuşum Fifine A6V de Hz desteği 196000 oluyor.

Evet var üst kısmında.

Ayarları nasıl olmalı kaliteli kayıt için.

İki mikrofonun siyah modelleri arasında 600TL fark var değer mi sizce?

İki mikrofonun siyah modelleri arasında 600TL fark var değer mi sizce?

Hocam sadece Solocast'in beyaz ile siyah modelinin arasında fiyat farkı var a6v de beyaz ile siyah aynı renkte sadece pembe ve mavi ucuz. Eğer ki alınacaksa Fifine A6V tercih edilmeli çünkü yayıncıların çoğuna bakınca neredeyse hiçbiri Solocast kullanmıyor Fifine A6V Solocast'ten daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…