kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.149 Makaleler 1 Çözümler 10 21 Aralık 2022 #1 Amazon üzerinde gördüm, bence gayet güzel fiyat şu an için. Almak isteyen alabilir. Amazon.com.tr
Godsume Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 2 21 Aralık 2022 #2 Fiyati iyi olsa da model kötü, YouTube'da incelemesi var. Razer Seiren mini daha kaliteli bu fiyat aralığında.
Fiyati iyi olsa da model kötü, YouTube'da incelemesi var. Razer Seiren mini daha kaliteli bu fiyat aralığında.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.506 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #3 Siyah modelini kullanıyorum normal kullanıcı in son derece yeterli. Ses kayıt kalitesi oldukça iyi tek sevmediğim noktası tek yönlü ses alması, mikrofon tutacağı işe kullanıyorum işimi her türlü görüyor.
Siyah modelini kullanıyorum normal kullanıcı in son derece yeterli. Ses kayıt kalitesi oldukça iyi tek sevmediğim noktası tek yönlü ses alması, mikrofon tutacağı işe kullanıyorum işimi her türlü görüyor.