Hokk4baz Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba HyperX Solocast için güzel bir stant önerebilir misiniz? Bu konulardan çok anlamadığım için ne almalıyım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2023
Merhaba HyperX Solocast için güzel bir stant önerebilir misiniz? Bu konulardan çok anlamadığım için ne almalıyım bilmiyorum.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 7 Temmuz 2023 #2 Hokk4baz dedi: Merhaba HyperX Solocast için güzel bir stant önerebilir misiniz? Bu konulardan çok anlamadığım için ne almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün alacağın bir stant mikrofondan daha pahalı olacak. Çinli saçma sapan bir şeyde almazdım ben. Bence alma kullan öyle.
Hokk4baz dedi: Merhaba HyperX Solocast için güzel bir stant önerebilir misiniz? Bu konulardan çok anlamadığım için ne almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Düzgün alacağın bir stant mikrofondan daha pahalı olacak. Çinli saçma sapan bir şeyde almazdım ben. Bence alma kullan öyle.