Omerk_k Kilopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 620 Makaleler 1 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 İ5-11400H 16GB RAM 500 GB SSD + 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 31 Mart 2025 #11 Arle dedi: Teşekkür ederim cevap için. Genişletmek için tıkla... Bu ürün ve bu ürünün NB40 modeli Solocast ile uyumlu diye biliyorum. Az önce bahsettiğim mikrofon standı buydu. Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) - Fiyatı, Yorumları Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arle dedi: Teşekkür ederim cevap için. Genişletmek için tıkla... Bu ürün ve bu ürünün NB40 modeli Solocast ile uyumlu diye biliyorum. Az önce bahsettiğim mikrofon standı buydu. Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) - Fiyatı, Yorumları Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arle Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #12 Omerk_k dedi: Bu ürün ve bu ürünün NB40 modeli Solocast ile uyumlu diye biliyorum. Az önce bahsettiğim mikrofon standı buydu. Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) - Fiyatı, Yorumları Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tekrardan ama sanırım nvdia brodcasti denicem bi
Omerk_k dedi: Bu ürün ve bu ürünün NB40 modeli Solocast ile uyumlu diye biliyorum. Az önce bahsettiğim mikrofon standı buydu. Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) - Fiyatı, Yorumları Lastvoice Nb39 Pro Masa Tipi Mikrofon Standı (35x35 Cm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim tekrardan ama sanırım nvdia brodcasti denicem bi