Arkadian Kilopat Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Amazon'da bugün gördüm bu mikrofonu Black Friday zamanıda almak istiyorum. İncelemesi vs göremedim kullanan ve bilgisi olan var mı? HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Arkadaşlar Amazon'da bugün gördüm bu mikrofonu Black Friday zamanıda almak istiyorum. İncelemesi vs göremedim kullanan ve bilgisi olan var mı? HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.324 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #2 İyidir. Güzeldir. HyperX kötü mikrofon yapmaz zaten.
ByPoine* Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 519 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2020 #3 Arkadian dedi: Arkadaşlar Amazon'da bugün gördüm bu mikrofonu Black Friday zamanıda almak istiyorum. İncelemesi vs göremedim kullanan ve bilgisi olan var mı? HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence bu alınabilir testlerini izledim gayet güzeldi fiyatı daha uygun hem. Portable Mini Microphone - Razer Seiren Mini An ultra-compact condenser mic which barely takes up any desk space, designed for users who need to take their streaming or work elsewhere. www.razer.com Edit: TR'ye gelince almayı düşünüyorum bende.
Arkadian dedi: Arkadaşlar Amazon'da bugün gördüm bu mikrofonu Black Friday zamanıda almak istiyorum. İncelemesi vs göremedim kullanan ve bilgisi olan var mı? HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX SoloCast HMIS1X-XX-BK/G Oyuncu Mikrofonu : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bence bu alınabilir testlerini izledim gayet güzeldi fiyatı daha uygun hem. Portable Mini Microphone - Razer Seiren Mini An ultra-compact condenser mic which barely takes up any desk space, designed for users who need to take their streaming or work elsewhere. www.razer.com Edit: TR'ye gelince almayı düşünüyorum bende.