HyperX Stinger vs Gamepower Medusa

alierdogann

Hectopat
Makaleler
1
Normalde Gamepower Medusa almayı düşünüyorum fakat burada gördüğüm yorumlar beni epey korkutuyor. Acaba aradaki fiyat farkına bile razı olup kaliteli bir markanın stereo kulaklığını mı almalıyım yoksa Medusa mı almalıyım? Arada 100TL fiyat farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka olarak Hyperx daha iyi diyorsanız ki işimi görsün çok oyun oynamam Gamepower alın eğer 5 saatten uzun bir süre bilgisayar başında iseniz Stinger alın.

Gamepowerın PSU sunu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır. 2 tane arkadaşımda da mouse u var. Onlarda gayet memnunlar.
Edit: Yanlış anlaşılmasın bu yorum hyperx stingerın daha iyi olduğunu değiştirmez. Fiyat olarak aradaki fark çıkmazsa diye yazdım.

Gamepower ALMAYIN.
Gamepower almayın diye bişey yok eğer çok uzun süre oynamıyorsa ve 7.1 ses deneyimi istiyorsa alabilir. bilişen kalitesi düşük olsada dediklerim gibi istiyorsa alabilir.

Gamepowerın PSU sunu kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır. 2 tane arkadaşımda da mouse u var. Onlarda gayet memnunlar.
Gamepower'a kötü diyorlar ama ne yazık ki o fiyata öyle başka bilindik markalarda yok. bunu hesap edemiyorlar.

Forumda kaç tane Gamepower Medusa hakkında konu açıldı. Hepsinde sorun olduğu için.
Sorun olması fiyatına göre iyi olmadığını göstermez. ve ayrıca teknoloji işi şans işidir diyen sizler değil misiniz? yahu arkadaşım bana 7.1 ses deneyimli 250 tl civarında bi kulaklık bulsana ışıklı ve kaliteli olması şart. dinliyorum.

Yanlız bu kulaklığın indirimli fiyatı 200 TL. Bu kulaklık sürekli bozulacak ve bir daha 200 tl verecek veya yeni kulaklık alacak. Daha kalitelisini alsın uzun kullansın sürekli para ödemesin adam. Hem ben "teknoloji şans işidir" diye bir şey söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…