HyperX Streamer Pack alınır mı?

Cloud 2'nin alt modeli. fiyat güzel ama gereksiz bir bundle bana kalırsa. 1000 TL verip hem Solocast kadar iyi olmasa da iyi bir dahili mikrofonu olan hem de Cloud Core'dan daha iyi ses performansı veren bir kulaklık alma şansı var.

79 TL ekleyip BlackShark V2 alabilirsin. USB ses kartı olduğundan dolayı anakart ses yongası gibi bir sıkıntın olmaz.

Direk kulaklık mikrofonunu kullanıp MH752 veya Blackshark V2 gibi USB ses kartlı modeller almak daha iyi olur. Ama ekstra mikrofon ihtiyacınız var ise alınabilir. 500₺ kâr etmiş olursunuz.

Hocam onu da düşündüm ancak hiç harici mikrofon kullanmadım ve denemek istiyorum. Cloud Core için harici bir ses kartı alsam daha iyi bir hâle gelmez mi?
Direk kulaklık mikrofonunu kullanıp MH752 veya Blackshark V2 gibi USB ses kartlı modeller almak daha iyi olur. Ama ekstra mikrofon ihtiyacınız var ise alınabilir. 500₺ kâr etmiş olursunuz.
Hocam sadece kulaklığa 1000 TL vermek pek istemiyorum. O yüzden düşündüm bu paketi sonda dediğiniz gibi.

Merhaba, sizin için neden gereksiz bir bundle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…