HyperX USB ses kartını HyperX Cloud Silver'da kullanmak

TsigalkoS

Hectopat
Daha fazla  
Bugün HyperX Cloud Silver marka kulaklık satın aldım. Ekstradan HyperX 7.1 surround USB ses kartı satın alsam kullanabilir miyim? Uyumlu mudur bilmiyorum açıkçası. Bu kulaklık 7.1 destekliyor mu? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 desteği var diye biliyorum

Dostum bir Hyper X Cloud 2 kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki, 7.1 ses zaten sanal,kapattığımda da gayet kaliteli ses veriyor CS:GO oynadığımda kulaklık sesi 100 oyun ici sesi 0.035 te oynuyorum ve 7.1 kapalı olmasına rağmen çok iyi şekilde ses kasabiliyorum. Cloud Serisinin kulaklıklarında sadece Cloud 2 yi ayıran ses kartı ile 7.1 ses verebilmesi olduğunu düşünürsek, 7.1 olmadığında da tatminkar bir ses vereceği sonucuna varırız.

Kulaklığınız 7.1 desteklemiyor diye biliyorum.
7.1 desteği var diye biliyorum

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Peki diyelim ki ben bu kartı aldım. Kulaklığım 7.1 desteklemese bile benim ses ve mikrofon kalitem gözle görülür biçimde artacak mıdır sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum pek bir bilgim yok bu konuda.

Son düzenleme:
Dostum sanal olarak 7.1'e çıkardığı için, bence bilgisayarının hali hazırda olan ses kartına ufak tefek programlar kullanarak ta bu işi halledebilirsin. Razer Surround diye bir program vardı galiba bence onu bir dene.

Anladım teşekkür ederim. Aslında almış bulunmaktayım ürünü(ses kartını) ne şekilde yararlanabilirim biraz da onun derdindeyim. Boşa mı aldım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…