Mr.SemH Hectopat Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 105 9 Eylül 2019 #1 Ben de Kingston HyperX 8 GB (soğutmalı) 2400 MHz ve Crucial (soğutmasız düz) 8 GB 2400 MHz RAM takılı. Anakartım 2133 destekliyor. O tamam da bu ikisi farklı bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2019
Ben de Kingston HyperX 8 GB (soğutmalı) 2400 MHz ve Crucial (soğutmasız düz) 8 GB 2400 MHz RAM takılı. Anakartım 2133 destekliyor. O tamam da bu ikisi farklı bir sorun çıkar mı?
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.785 9 Eylül 2019 #2 RAM in soğutmalı veya soğutmasız olduğunu nerden anlıyoruz? Bir kod vs. Var mı? Soğutma yoksa işlemciye fan gibi ram ede fan oluyor mu?
RAM in soğutmalı veya soğutmasız olduğunu nerden anlıyoruz? Bir kod vs. Var mı? Soğutma yoksa işlemciye fan gibi ram ede fan oluyor mu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.670 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Eylül 2019 #3 Silinen üye dedi: RAM in soğutmalı veya soğutmasız olduğunu nerden anlıyoruz? Bir kod vs. Var mı? Soğutma yoksa işlemciye fan gibi ram ede fan oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Üzerleri çıplak ise soğutmasızdır, bir plaka varsa soğutmalıdır. Soğutmasız : Soğutmalı :
Silinen üye dedi: RAM in soğutmalı veya soğutmasız olduğunu nerden anlıyoruz? Bir kod vs. Var mı? Soğutma yoksa işlemciye fan gibi ram ede fan oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Üzerleri çıplak ise soğutmasızdır, bir plaka varsa soğutmalıdır. Soğutmasız : Soğutmalı :