HyperX vs Logitech vs Razer

alyhisa

Hectopat
Makaleler
2
Genellikle hep ekipmandan anlayan birilerine sorduğumda Logitech'in tercih edilmesi gerektiğini düşünüyor. Sizin tercihiniz ne olurdu ve neden onu tercih ederdiniz. Bence en iyisi HyperX Razer'i kolayca eleyebiliriz gibi düşünüyorum. Fiyat farkından. Sizce? Bu arada hepsiyle kıyaslayabilirsiniz fiyat konusunda da ergonomi konusunda da.

Son düzenleme:
Ben genel olarak Logitech'i seçerim. Gerçekten Türkiye'de harika servisleri var. Giriş seviyesi bir ürünleri bile rahat olarak 3-4 yıl sıkıntısız kullanılabiliyor. Üst seviye ürünlerine söylenecek laf yok. Gerçekten kalite hissi veriyor ağırlığı,dokusu ve görünüşü ile.

Ben genel olarak Logitech'i seçerim. Gerçekten Türkiye'de harika servisleri var. Giriş seviyesi bir ürünleri bile rahat olarak 3-4 yıl sıkıntısız kullanılabiliyor. Üst seviye ürünlerine söylenecek laf yok. Gerçekten kalite hissi veriyor ağırlığı, dokusu ve görünüşü ile.

Peki sizce HyperX, aslında bana göre HyperX klavyelerinin tek sorunu Türkçe harflerin barınmaması. Mesela kulaklıktan konuşalım. Logitech kulaklık alırsınız sanırım. Neden HyperX değil?

Peki sizce HyperX, aslında bana göre HyperX klavyelerinin tek sorunu Türkçe harflerin barınmaması. Mesela kulaklıktan konuşalım. Logitech kulaklık alırsınız sanırım. Neden HyperX değil?
HyperX'de iyidir ama Logitech ile kıyaslamam çoğu zaman. Hani cidden Logitech'in güncel de çıkış yapmış çoğu ürünü kalite resmen.

Fare ve klavye alınacaksa Logitech ve SteelSeries önerebilirim. Kulaklık alınacaksa Logitech, HyperX ve Corsair önerebilirim. Kulaklık alınacaksa Razer almayı aklınızdan bile geçirmeyin, büyük para israfı. Razer markasının kulaklıkları ciddi anlamda çok erken bozuluyor, ve ses kalitesi berbat, mikrofon kalitesi içinde geçerli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı