HyperX yazılım sorunu çözüldü mü?

Mensol

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba 499TL'ye HyperX pulsfire haste almayı düşünüyorum izlediğim incelemelerde yazılımın sorun olduğunu fark edip araştırdığımda da sorunlar çıktığını gördüm. Kullanan varsa bu sorunlar şu anda devam ediyor mu? Veya kesin bir çözümü bulunmakta mı?

HyperX pulsfire haste ve Razer Viper Mini arasında kalmıştım bunlar gibi küçük ve hafif mouse öneriniz var ise onu da alabilirim, teşekkürler.

Viper Mini'ye alternatif Deathadder V2 Mini

Böyle bir sorunu olduğunu ilk kez duyuyorum. İlgili konu vs. varsa linkler misin? Asıl Viper Mini'de sorun olduğunu duyman olası ki zaten LOD sorunu yaşama riskin var.

En önemli etken ölçülerin ve tutuş açın uyuşuyor mu? İki mouse ile de uyuşuyorsa; sıkıntı yaşamak istemiyorum ve uzun süre kullanacağım diyorsan Pulsefire Haste tercih etmen daha mantıklı. Bunun dışında sana bağlı Viper Mini de alabilirsin. Dediğim gibi LOD sorunu yaşaman çok olası, bazı çözüm yöntemleri bulunuyor ama işe yarar mı emim değilim. Bunun dışında düşük bütçe için en iyi mouse'lardan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda 2.52 de yazılımı beğenmiyorumu duyduğumda biraz araştırmayı düşündüm

Bundan sonra da HyperX in yazlım ile ilgil olan videosunda yorumlarda birinin kulaklığı için şikayet ettiğini ve HyperX Türkiye nin şu anda yazılım ile ilgili sorun yaşanmaktadır dediğini gördüm ancak 1-2 yıl önce olduğu için pek umursamadım (videoyu bulup ekleyeceğim)

Viper Mini'ye alternatif Deathadder V2 Mini
Bunuda düşüneceğim teşekkürler.

Ve ayrıca HyperX mouse'da macro tuşları atama olarak klavye tuşları da atanmakta değil mi?

Son düzenleme:
@Mensol
Merhaba hangi fareyi aldınız?

Geç cevabım için kusura bakmayın. Pulsfire haste aldım çok memnunum 59g olması gerçekten hissettiriyor öneririm. Bütçeniz varsa Wireless'ini düşünebilirsiniz ancak onda şarj soketi ile ilgili sorun vardı sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…