posedion15 Femtopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 1 22 Eylül 2020 #1 Öncelikle merhaba ben iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi? HyperX iyi bir marka ama 7, 1 kötü diye duydum Corsair mı yoksa HyperX mi?
Öncelikle merhaba ben iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi? HyperX iyi bir marka ama 7, 1 kötü diye duydum Corsair mı yoksa HyperX mi?
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 22 Eylül 2020 #2 posedion15 dedi: ... 7.1 Kötü diye duydum. Genişletmek için tıkla... 7.1 Kötü değil, Düşük bütçeli sanal 7.1'ler kötü. posedion15 dedi: Öncelikle merhaba ben iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi? HyperX iyi bir marka ama 7, 1 kötü diye duydum Corsair mı yoksa HyperX mi? Genişletmek için tıkla... Karşılaştırdığın kulaklıkların birbirleriyle alakası bile yok. Biri orta sınıf diğeri üst sınıf kulaklık.
posedion15 dedi: ... 7.1 Kötü diye duydum. Genişletmek için tıkla... 7.1 Kötü değil, Düşük bütçeli sanal 7.1'ler kötü. posedion15 dedi: Öncelikle merhaba ben iki kulaklık arasında kaldım, sizce hangisi? HyperX iyi bir marka ama 7, 1 kötü diye duydum Corsair mı yoksa HyperX mi? Genişletmek için tıkla... Karşılaştırdığın kulaklıkların birbirleriyle alakası bile yok. Biri orta sınıf diğeri üst sınıf kulaklık.