goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.440 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Az önce Microsoft hesabımda Minecraft'ı satın almamama rağmen Hypixel, Cubecraft falan girdim. Nasıl oldu bu?
Az önce Microsoft hesabımda Minecraft'ı satın almamama rağmen Hypixel, Cubecraft falan girdim. Nasıl oldu bu?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 12 Kasım 2024 #2 Satın almadan nasıl girdiniz? Game Pass ile girebilirsiniz, orijinal Launcher varsa, orijinal Launcher bir tek Microsoft hesabı ile çalışıyor zaten.
Satın almadan nasıl girdiniz? Game Pass ile girebilirsiniz, orijinal Launcher varsa, orijinal Launcher bir tek Microsoft hesabı ile çalışıyor zaten.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.440 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 XPLSG dedi: Satın almadan nasıl girdiniz? Game Pass ile girebilirsiniz, orijinal Launcher varsa, orijinal Launcher bir tek Microsoft hesabı ile çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Game Pass da yok. Sanırım Microsoft Store üzerinden satın aldım. Satın Alınanlar yazıyor üzerinde. Peki kaç paraya aldığımı nerede görebilirim?
XPLSG dedi: Satın almadan nasıl girdiniz? Game Pass ile girebilirsiniz, orijinal Launcher varsa, orijinal Launcher bir tek Microsoft hesabı ile çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Game Pass da yok. Sanırım Microsoft Store üzerinden satın aldım. Satın Alınanlar yazıyor üzerinde. Peki kaç paraya aldığımı nerede görebilirim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.345 Makaleler 8 Çözümler 179 12 Kasım 2024 #4 goktug.59 dedi: Game Pass'da yok. Sanırım Microsoft Store üzerinden satın aldım. Satın alınanlar yazıyor üzerinde. Peki kaç paraya aldığımı nerede görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sign in to your account account.microsoft.com Buradan giriş yapın ve sipariş dönemini kullanılabilir olanların tümü olarak seçin.
goktug.59 dedi: Game Pass'da yok. Sanırım Microsoft Store üzerinden satın aldım. Satın alınanlar yazıyor üzerinde. Peki kaç paraya aldığımı nerede görebilirim? Genişletmek için tıkla... Sign in to your account account.microsoft.com Buradan giriş yapın ve sipariş dönemini kullanılabilir olanların tümü olarak seçin.
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.440 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 XPLSG dedi: Sign in to your account account.microsoft.com Buradan giriş yapın ve sipariş dönemini kullanılabilir olanların tümü olarak seçin. Eki Görüntüle 2350311 Genişletmek için tıkla... Microsoft sanırım Minecraft'ı bedava vermişti o zaman almıştım.
XPLSG dedi: Sign in to your account account.microsoft.com Buradan giriş yapın ve sipariş dönemini kullanılabilir olanların tümü olarak seçin. Eki Görüntüle 2350311 Genişletmek için tıkla... Microsoft sanırım Minecraft'ı bedava vermişti o zaman almıştım.